Kvällsarbete en dag i Februari.

Idag så blir det till att jobba kväll. Känns helt okej faktiskt, har ju fått lite sovmorgon idag.:)
Från en sak till en annan, dubstep, jag älskar dubstep! Jag trodde aldrig jag skulle göra det men guess what? I lööööööve it!

Denna helgen har varit en av dom lugnaste slagen. Det ända vi gjorde som var liiite ansträngande var stor rensning i källaren. Å det är inte lite saker,skit och annat bröte man samlat på sig. Å tro det eller ej men bland alla kartonger så hittade vi ett badkar, ett badkar som stått uppe i våran lya innan. Så jag ringde Riksbyggen och kollade om man kunde få hjälp med att bära upp det och sätta in det, samt ta bort en "plast" vägg som delar av duschen med resten av badrummet och det skulle inte vara några problem så i början av denna veckan så har vi badkar.! Wûnderfull!
Dario var över och hälsade på i helgen med, alltid lika roligt!
Sen tränade jag igår, ett pass som var snäppet för tufft för mig, så efter halva tiden så tog jag mitt pick och pack och drog in på gymet. Där en annan rolig sak hände. En snubbe tittade in mig när jag trampade loss på cyklen. Nu kanske ni tror jag hittar på? Men det är sant, han gick fram och tillbaka framför mig log,blinkade som han hade fått en påse skit i ögat och stirrade som en matador gör när han väntar på att tjuren ska anfalla... tjuren är väl jag då antar jag..hmm... Sen tränade han enbart på tränings redskapen som var framför mig, spände sig och kollade om jag såg hur "stark" han var osv. Tillslut så kunde jag inte hålla mig, brast ut i ett garv innan jag tog och begav mig. Jag förstår varför vissa av mina tjejkompisar sminkar upp sig innan dom går och "gymar".. Är gymet det nya dejting stället? Är det där som det "klickar" för folk?
Haha skulle hitta en bild som passade till min text och då kom denna texten upp fråb aftonbladet.. Läs och lär antar jag?:P

handfasta tips till framgång i gymmet

 

1. Se till att vara fräsch

Anländ nybadad och fräsch till träningshallen. Illaluktande svett och dito träningsdojor lockar inte. Har du inte tvättat kläderna på länge är det absolut dags. Ansa krullet under armarna eller använd kläder så det inte syns.

 

2. Var inte självfixerad

Undvik att stirra på dig själv i spegeln under träningspasset eller under vilopausen. Kasta då hellre lite modstulna blickar på ditt ragg och se hur han eller hon reagerar.

 

3. Hjälp till på rätt sätt

Varken män eller kvinnor vill bli tillrättavisade hur de ska

utföra en övning.

När du utsett ditt

offer, kom gärna med tips, men använd fingertoppskänsla. Du vill inte att han/hon ska känna sig tillintetgjord.

 

4. Klä dig efter reglerna

Var noga med att kläderna täcker lagom mycket. Lössittande byxor är helt rätt, samt sport-behå och topp. Bar överkropp - oavsett om du är man eller kvinna - är strikt förbjudet. Korta shorts är också tabu, om du inte är löpbandsfreak, vill säga.

 

5. Minska sminket

Det ser sött ut när du kommer, men risken är stor att inte ens din mamma

känner igen dig när du går. Använd vattenfast mascara som inte rinner.

 

6. Imponera på rätt sätt

Vill du imponera, se till att göra en övning som du säkert klarar. Lägg inte på extra vikter för att verka cool. Och vrid inte nacken av dig på löpbandet. En graciös baklänges-kullerbytta ger ingen framgång.

 

7. Ta kontakt när du vilar

Vänta med att ta kontakt till rätt tillfälle. Det anses till exempel förolämpande att avbryta någon mitt under en övning. Sök i stället ögonkontakt mellan andningspustarna.

 

8. Ge en finkomplimang

Män gillar att höra att de är "grova" eller "stora" (muskulösa, virila, manliga). Smicker över en välbyggd biceps eller pumpad quadricepsmuskel (ben) kan

visa sig vara mycket effektivt.


Måndag hela veckan.

Jag har börjat läsa en blogg, en blogg som en mycket mycket sjuk människa skriver. Personen har halshuggit sitt ex och sedan våldtagit liket... Alltså en mycket sjuk människa, och efter varje gång jag läst hans inlägg så mår jag illa, jag kan inte fatta att det finns sådana monster på denna runda jord. Då kanske ni undrar varför jag fortsätter läsa bloggen om jag mår dåligt efter varje gång? Eftersom jag läst inrikting psyk när jag pluggade till undersköterska så tycker jag det är intressant att läsa hur människan tänker osv.. Hans blogg är isakin.blogg.se för den som vill läsa.
Nåväl, denna dagen har gått hur fort som helst, jobbade till 16, efter det hämtade jag lillan som satt och hade fruktstund med en fröken och 2 andra barn. I och med att mitt lilla barn älskar frukt så blev hon inte allt för glad när hon såg mig när hon precis skulle stoppa en banan bit i munnen. Men eftersom Mineas dagis är väldigt bra så fick hon stanna tills frukten var uppäten.:D När vi kom hem så blev det bad och sen sängen för skruttan.

Ikväll blir det mammor och mini modeller. Vart är världen på väg igentligen? Lustigt ändå att man kollar på sånt som man stör sig på?

Marco, världens vackraste ängel

I Torsdags var min älskade kusins begravning. Det var den vackraste men ändå den hemskaste begravningen jag varit på.
Jag kommer sakna honom något enormt mycket. Livet är så orättvist.
Jag tänker så mycket på hans syskon,mamma och pappa, det är så hemskt allt.
En mamma och pappa ska inte få begrava sin son, det är så otroligt fel.
Jorden har förlorat en fin,omtänksam,rolig,snäll,underbar vän,son,bror och släkting
Jag älskar dig du vackra ängel, vi ses i nangijala el macco.

RSS 2.0