Mamma gull, Simon gull och Göran gull.

Nu har jag en liten del av familjen på besök. Bjöd på Lasagne och sen fick jag ett ryck att jag skulle baka lite bullar, jag som inte har bakat så många bullar i mina dar är rätt så nöjd ändå.:)

Resultat:

Kan ni se vilka som blev dom första bullarna?? Ett tips, dom är längst in och lika stora som mina händer..:P

Senare idag blir det en tur ner till stan för att göra ett nytt sko försök. Hoppas hoppas hoppas att man hittar några fina.

Jag kan inte förstå att mammor låter sina barn krypa runt i hela lägenheten när man själv är i ett annat rum... Jag tänker att dom små liven kan stoppa något i munnen och sätta det i halsen. Även hur mycket man städar så finns det alltid något ställe där man tex inte kommer åt med damsugaren, eller prydnads saker som det kan lossna delar ifrån.  Är jag bara paranoid? Kanske borde jag låta lilla Minea krypa runt i hela lägenheten även fast jag inte är med? Kanske är jag en överbeskyddande mamma? Ne jag fortsätter att vara i samma rum som henne ett tag till.
Hur gör ni?

I helgen drar vi till Göteborg, jag och Bubben, heeeelt själva. Mineas Farmor ska ha henne över natten. Lite små nervös över hur de ska gå då Minea aldrig har haft någon annan som nattat henne innan. Tänk om hon vaknar mitt i natten och vill till sin mamma och pappa eller tänk om något händer... Ne nu är jag så där nojig igen... Det kommer gå bra, andas. Hon är ju för sjutton 10 månader och hennes farmor tycker hon väldigt mycket om, de kommer gå bra.:)

En bild från i våras.


Semester och gummistövlar

Först kom OnePiece-sparkdräkten för vuxna och nu går alla runt med gummistövlar mitt i sommaren, även fast solen lyser, vart är världen på väg? kanin öron? styltor? Ne lämna gummit hemma och väx ifrån sparkdräkten!

Idag så var jag på stan och skulle leta efter ett par skor (inte gummistövlar) men ett par snygga skor som jag hade tänkt ha på Filippas dop, men har man platta fötter som en anka och vader som en elefant så är det svårt att hitta något.. Men letandet är inte över, jag är på´t igen i morgon!

I helgen var vi i Träslövsläge över helgen, helt underbart och få komma iväg lite, dock var vädret bara bra 1 av 3. Men det var skit samma humöret var på topp under hela "semestern". Träslövsläge är ett av dom vackraste ställerna på denna runde jord! Besök det om ni inte varit där, och kolla in glassarna, dom största och godaste i hela Sverige!


*morr*

Kära bloggläsare, tack för att ni läser min blogg även fast jag inte uppdaterar så mycket.
Nu på sista tiden har det blivit mycket jobb.. Jag jobbade 8 dagar i streck sen blev Minea sjuk, skulle igentligen jobbat 10 dagar i streck, men men blir hon sjuk så blir hon och då behöver hon sin mamma. Hur som hellst så ringde jag jobbet och sa att jag inte kunde jobba dom två sista dagarna... I och med att våran lille tjej inte ville sova på halva natten så pratade jag in ett meddelande på deras telefon svarare så att dom kunde få in någon så snabbt som möjligt. Jag ska komma till punkt. Sen igår så ringde en jobbar kompis och frågade vart jag hade hållt hus den sista dagen..... öhm va? Ja ne men då menar dom att jag hade sagt att jag bara skulle vara hemma ena dan.. Så då blev det lite sura miner för att dom fick jobba över för att jag inte hade kommit.. Är det något som jag hatar så är det när folk menar att jag ljuger och jag vet att jag talar sanning, fy... Så jag förklarade ca 76 gånger att jag hade sagt att jag skulle vara hemma båda dagarna, men han gav sig ändå inte....lite irriterad blir man allt.
Jag önskar bara att meddelandet som jag hade spelat in fanns kvar så att dom skulle inse att jag faktiskt sa båda dagarna... Men men livet går vidare..

I morgon åker vi till träslövsläge till min familj! Hoppas hoppas hoppas att det blir fint väder. Det känns som om solen har varit på semester detta året, måtte han komma hem snart!

Minea är rädd för dusch slangen, har jag sagt det? Skita jobbigt är det. Hon klamrar sig fast i mig som en igel med lim på fingrarna. Sen fick jag en idé, om hon nu är så rädd så använder jag en vatten kanna, idén var god fram tills att vattnet nuddade hennes lockiga röda hår, då kom igeln i henne fram igen... Alltså Minea älskar vatten och då menar jag verkligen ÄLSKAR det, hon plaskar allt hon har så det blir som ett vattenfall både på väggarna och från taket..
Så någon som har samma problem? Eller har en bra lösning?

Sa jag de att jag slutat röka??? Inte??? vad bra för i såna fall hade jag ljugit......tyvärr...
Sa jag de att jag har gått ner 4 kilo??? inte??? Men det har jag iaf, så klapp på min axel!:P


gulligt värre.

På sista tiden har jag fått kommentarer från okända som diggar min blogg. Att man blir glad eller? Man tackar man tackar, fortsätt gärna läsa jag ska göra mitt bästa att uppdatera lite oftare.:)

Idag kom mammorna och kottarna hem till mig. Det blev en massa lek, bus, skratt, promenad och glass.
Jag hade lovat dom bullar idag men sen när jag kollade i frysen så var´t dom borta och ynka 1 bulle låg kvar...hummm.... Sa jag förresten att Sebastian var ledig hela förmiddagen och att han älskar bullar.
Nåväl glassen sjönk ner den med.

Vi kom dessutom in på en annan sak.. De där med mat rutiner... Hur ofta ska man ge en 10 månaders bebis mat, var tredje eller var fjärde timme? Vad ska målen bestå av?
Mineas mat tider brukar se ut så här.
Morgon=Välling
Förmiddag=gröt
middag=mat
eftermiddag=gröt eller mat
kväll=välling.


Minea får mat var tredje timme, men de kanske är för ofta? Well well så länge hon är nöjd så är jag en glad mamma.

Jag tror jag nämnt innan att både jag och Sebastian är som Hitler och Satan på morgonen? Det finns ingen som har värre morgonhumör än oss och tro det eller ej så bor vi under samma tak.
Så länge man får sova till 10 så är allt underbart. Men det går ju inte när man har barn.
Så det blir en hel del morrande och kommentarer på morgnarna. Fram tills förra veckan, då jag kom på en lösning som den gamla scout jag är.
Varför ska vi båda gå upp på morgonen? Det räcker ju med om en går upp och tar hand om Minea så får den andra sova ut till klockan 10.
Så nu vaknar vi båda med ett leende på läpparna, hur bra är inte det då? *klapp på axeln*

Min Sessa är mitt allt!

Chris Medina

What Are Words” handlar om Chris Medinas fästmö Juliana Ramos som 2 månader innan de skulle gifta sig var med om en bilolycka och hamnade i koma.
Läkarna sa att hon inte skulle klara sig, men Chris vägrade att ge upp. Efter en och halv månad vaknade hon upp, hjärnskadad och handikappad för livet.
Och Chris finns fortfarande vid hennes sida.
Under sin audition sa han några väldigt minnesvärda ord som även återfinns i låten.
“What kind of man would I be if I leave her when she needs me the most?”

Jag blir så otroligt rörd och imponerad av denna man och låten är helt underbar!!
Jag finner inga ord.

 




Blir så arg.

Bara för att Anne gör slut med sin kille för att det inte fungerar så loggar någon in på hennes facebook och skriver en massa skit. Nu är personen polisanmäld så det kommer nog lösa sig ändå.
Men jag blir så jävla arg när någon är elak mot min syster så jag bara skakar.
Hoppas jag får reda på vem personen är. Tror det kan vara Annes förr förra ex då han är en patetisk nolla som inte har något eget liv utan älskar förstöra andras liv, som sagt, det är en väldigt liten människa på denna stora jord.
Ne nu får jag ta och lugna ner mig lite. Idag så ska vi till Bvc med min lilla trollunge.
Det ska bli spännande och se om hon har blivit längre, tyngre och fått större huvud.(brukar vara det man kollar)
Har fått ett litet återkommande problem här hemma. Många nätter så vaknar min lilla trollunge och skriker pga att hon fastnat med benet emellan spjälorna, trotts att vi har babyskydd... Jag funderar på om hon lär sig själv att inte sticka emellan benen där (trotts att hon sover som en sengångare på sömnmedicin) eller om man får vänta tills benen är så stora så dom inte går igenom.....
Idag skulle vi åka till stranden och sola och bada, men jag börjar fundera på om herr sol ska förstöra våra planer ännu en gång. Jag förstår inte vad han sysslar med.? Hur som hellst så är det omoget och jag funderar på att snart säga upp kontakten.
Ne nu ska jag ta mig en frulle, sen blir det till att fara ner till Bvc.

mensvärk

oj vad dålig jag har varit på att uppdatera bloggen nu vill jag påstå. Men men sånt är livet.
Nu slutar jag om lite mer än en timme. jippi!
Sen är jag ledig i 2 hela dagar innan jag är på´t igen!
Till helgen fyller min kära pappa 65 så då blir de stor kalas! Tänka sig att fars gubben har blivit pansionär..:)
Hett diskutions ämne på jobbet idag är om Anders Timell är bög... Kan detta stämma? Jag är förvirrad.

Jag fick ha min syster hemma hos mig en hel vecka, sen när hon åkte hem så saknade jag henne mega mycket!! Som tur är så får jag träffa lilla tösen på fredag igen! Lucky me!


RSS 2.0