14/7

Nu är en jobbarkompis inne på ryhov för planerat kejsarsnitt, plockar ut tvillingarna. Så mysigt. Hoppas allt går jätte jätte bra. Tänk när man själv är nära den dagen man får sin lilla/lille på magen. Underbart! Nu är de bara 10 veckor kvar. Man börjar bli riktigt rund nu . Går som en anka haha. Ne nu ska jag gå upp ur sängen och göra något av min lediga dag. Btw fick reda på att jag får en ganska bra föräldrapenning med. De är ju skit bra:)

förbannad och ledsen.

först blir jag ledsen när jag får höra att min kära syster ligger på sjukhuset. Körde av vägen med moppen. Som tur var så klarade sig Jimmy ganska bra. Men Anne är kvar på sjukhuset med hjärnskakning och mulad arm och ben...lilla hjärtat jag tänker på dig. skönt att få prata med dig!
Sen blir jag arg och ledsen när vissa anser att mitt och sebbes barn är "deras" barn...typ....jag vill inte skriva för mycket eftersom jag inte vet riktigt vilka som läser detta...men jag ber er backa..Jag orkar inte med detta längre...

Juli

Nu var de ett tag sen man skrev igen. Dumt av mig. Så vad har hänt sen sist? Jo vi har varit och kollat på lägenheten på gräshagen. Den var skit mysig. Men om man badar i badkaret och sedan ska tömma ut vattnet så finns risken att avloppsvatten kommer upp...hmm inte så mysigt. Så nu har vi blivit erbjudna en lägenhet på dalvik. En 3a. Så försöker få tag i paret som bor där nu så vi kan komma och kolla på den. Hoppas på mer tur där:) underbart när man blir erbjuden lite lägenheter:) så snart förhoppningsvis kommer vi ifrån råslätt:) ne nu ska jag göra lite annat. Ha en bra dag.

RSS 2.0