snor och värme.

Svar på kommentar Evelina.: Eller hur, de sjuka är att jag har aldrig hört när hon säger "det är gott" haha jag har väl för sjuk hjärna för att den ska koppla att hon säger "det är gott" så de blir automatiskt "du är kåt".

Idag så har jag och min busunge varit hemma nästan hela dan. Hon är nämligen fortfarande sjuk de lilla flickebarnet.
Snorig näsa, hosta som aldrig vill gå över och en feber som inte vill sjunka. Men det är på bättringsvägarna som tur är!

Idag kom Mineas farmor upp en sväng, de blev en promenix och en glass på konsum. Kanon! För är det någon som gillar glass så är de moi.

Har jag glömt och berätta att Minea bus har fått en tissing,gadd,tandis you name it. Den är inte stor som en haj gadd utan en liten pluttig sak som inte ens är så vass. Jag trodde för ett tag att hon skulle växa upp tandlös men ack så fel jag hade och tur är väl de, för hur fint är det med tandalösa damer?

Btw jag har funderat lite på en sak. Hur nattar ni era barn? Jag själv tar och lägger mig bredvid henne, ger henne lite välling och snuffar henne i håret. Efter typ 5min-40 min så sover hon som en stock. Jag tycker detta funkar kanon, men de hade varit kul och veta hur andra mammor och pappor gör. Så kommentera gärna:)

Btw mitt minnes kort är spårlöst försvunnen så om ni sett de så ring 08-702 00 90. Du är saknad.!

De söta är från far och de knasiga är från mor.:D


tvätta tvätta tvätta och tvätta.

De är vad jag gör nu på morgon kvisten. Extremt roligt måste jag säga....not..
Men men snart kan man gå hel och ren igen, inget kul å vara trasig och smutsig.

Igår var vi en sväng i Stadsparken med goda vänner. Sen blev det till att storstäda när man kommit hem.
Trodde min Sessa började bli frisk men ack så fel jag hade, en massa hosta och pipande i natt igen. :( Så vi får se om de blir någon träff med Sarah och Thyra idag, annars blir de till att bara mysa.

Btw jag hoppas hoppas hoppas att Peter vinner BigBrother, han är ju dö skön! Jag höll på Krille innan men svenska folket har inget hjärta och röstade ut honom. DÅLIGT!!
Så nu håller vi tummarna på Peter..(Tror dock att Simon kammar hem den feta plånboken)

Nog om mig. Ska du göra idag?
Dela med dig.


Btw jag fick en nalle med texten "Du är bäst, mamma" och en påse choklad av min söta dotter. Underbara barn. Expediten måste ha kollat lite konstigt på henne då hon inte ens kan gå eller säga ett enda ord förutom pppppprrrrrrrr, gaggagaggga och nannanan. Men köpa en morsdag present, ja de kan hon.!
Lite lustigt bara att hon låg hemma och var sjuk hela dan, men enligt Sebbe så köpte hon tydligen de för lääänge sedan... Nåväl jag får väl lita på de.:P
Hur som helst är hon den underbaraste dottern någonsin!




......

Mensvärk och en sjuk dotter så jag skriver lite i morgon i stället. tja tja

Nu tar jag alla frågor på en å samma gång.:)

♥ Dag 27 – Min favoritplats.

Min favoritplats innan skulle jag vilja säga att Kroksjön är. En sjö utanför Gustav Adolf, en sjö som vi alltid åke och badade vid när jag och mina syskon var små knoddar. Men en dag hände något vid denna sjö som jag inte kommer gå in på så jag tycker inte om det stället längre.

Nu när jag tänker efter så har jag många favoritplatser tex bokskogen i Habo, Axamo sjön och Träslövsläge.
Bokskogen är så otroligt fin, Axamo sjön är otroligt mysig plats på sommaren och Träslövsläge är världens underbaraste plats i Sverige.

♥ Dag 28 – Det här saknar jag.

Jag kan sakna tiden i Habo, tiden som man hade alla sina vänner dörr i dörr. Då allt var på lek och det värsta som skulle kunna hända var att ens barbi tappade ett ben. De var tider de.

♥ Dag 29 – Ser jag fram emot.

Jag ser fram emot att få se min vackra prinsessa växa upp och att jag får vara en del av hennes liv så tills jag tar mitt sista andetag.

Sen ser jag fram emot denna sommaren som jag tycker ska bli väldigt härlig och mysig.

♥ Dag 30 – Det viktigaste för mig.

Det viktigaste för mig är att nära och kära mår bra.

FÄRDIG!!

En gravid bild bjuder jag på...(Minea i magen för er som tror något annat)


..


Är det bara jag som tycker det är tråkigt att sitta på toa?

Jeezus, vad det tar tid ibland.

Inte skrivit på ett tag.

De har varit såååå mycket på det senaste. Kalas hit och dit, packa upp saker, fixa i lägenheten osv.
Men nu är jag på skriv humör igen.!:D

Jag sökte lite jobb idag och sen på eftermiddagen ringde det upp en chef som ville ha mig på intervju på Fredag. Jippi!! Sen ringde jag min gamla chef för att få lite referenser. Hennes svar blev: men ska du inte komma tillbaka hit då?! Om du inte får jobbet på Dalvik har du lust att börja här igen då?

Om jag blev glad? Hur glad som helst. Så får jag inte jobbet jag vill ha så går jag tillbaka till mina gamla underbara gubbar, tanter och kollegor.!
Hade jag inte fått jobb så hade Minea blivit tvungen till att börja på dagis i oktober.. Ynka 1 år och en månad. De vill vi ju inte, så jag är så otroligt glad över att det kanske löser sig nu!! UNDERBART!
Hur som helst så ska mamma vara barnvakt till Nea medan jag är på "förhör", de kommer gå kanon! Men de är klart, nervös som tusan lär jag vara. Men så länge man tror på sig själv så ska de nog gå vägen!:)

På kalaset i helgen så träffade jag min halv bror, hans fru och två ungar. Jag har inte träffat han på 5 år och innan dess har vi knappt haft någon kontakt. Så vi har bestämt att vi ska ta en hel dag i stadsparken och sen gå ut och käka, förhoppningsvis så får man en bra kontakt med honom, det är ju trotts allt min bror.

På kalaset i lördags så tog vi ett generations kort, vi är ju trotts allt 5 generationer nu..(lite stolt) Här kommer de:



Dalvik

Nu börjar vi komma i ordning här hemma och vi trivs så himlans bra. Helt underbar lägenhet och underbart ställe!

Idag har min söta kurre burre(kusin) varit och hälsat på. Vi hade jätte bra kontakt innan men på det senaste så har det hänt så mycket och man har inte hunnit ses. Sen idag när man träffade tjejen så inser man hur mycket man saknat henne! Nu ska vi träffas oftare och de tycker jag är KANON!

Såg på Big brother nyss och jag saknar kanal 11!! I morgon blir de till att beställa kanalen...Jag är då allt ett litet Big brother fan trotts allt.

Nu kommer snart min kära man hem. Då blir det mys pys, har saknat han jätte mycket idag.

I morgon kommer vi köpa en gå stol till min lilla tös. Åh vad jag längtar!! Hon har ju suttit i Elias gåstol en gång och då ÄLSKADE hon det, så det var givet att hon skulle få en med.:D
Btw jag har hört att gåstolar inte ska vara bra för att bebisar kan lär sig gå senare då... Kan detta stämma?


De var lite blandat i bloggen idag, men lika glad för de är jag.


såg reklamen,...

Och jag sa fel...hon säger inte "Jag är kåt" Utan hon säger "DU är kåt"! heeeelt sinnes... Har ni sett den än?

sjukt inlägg...

Detta kommer låta helt sjukt men men skit samma..
Har ni sett Actimel reklamen? Den som man ser en liten flicka och en gammal gubbe som sitter på en bänk eller vad sjutton det är.... Allt värkar vara helt okej.. Men lyssnar man riktigt noga så säger den lilla flickan "Jag är kåt"... Det är det sista som sägs i reklamen och jag skojar inte, ni måste se den.!
Jag har försökt hitta den på internet utan något vidare resultat.. Men skulle ni se den på teve eller hitta den på internet så kommer ni med höra de, heeeeelt sjukt haha


Btw har städat hela dan idag, bara så ni vet.;P


promenare,Bvc och Sarah.

Idag så vaknade jag av att telefonen ringde.... Samtalet lät typ så här.:
- *jäsp* aaa hallå
- Ska du med ut å gå elllller!!?
- Vad fasiken är klockan?!?!
-
9!!
- Är du go eller?
- Möter du mig om 10 min?
- Är du go eller? Här ligger jag naken och sover...
- Men då säger vi 20 min, ses vid vägen då....
- *pust och stön* mmmmm
*klick*

Jag blev klar efter 30 min, men ändå jag var ute halv 10 och gick en runda, det är INTE likt mig.... Dock hade jag världens sämsta morgon humör och inte är alls så pratglad som den andra hönan var....(pratkvarnen nummer 1)
Jag låter mer: mmmmm, ja, njee, haha, mmmmm.....
Tråkiga jag, men men hon stod ut.:P

Efter rundan så blev det öppna förskolan med lite sång och fika. Har jag nämnt att Minea ÄLSKAR sång??
Så det uppskattades hur mycket som helst!!
Btw jag trodde Minea skulle dö igår, jag har aldrig blivit så rädd i hela mitt liv.. Hon satte en förbannades helvetes rån bit i halsen och blev helt röd och försökte hosta.... Så snabbt upp med henne och lägga henne på magen i knät och dunkade henne i ryggen, och efter bara någon ynka sekund så försvann det... Den ynka sekunden kändes som 1 timma... Fy tusan... Så nu vågar inte jag ge henne mer rån..

Jag kanske är för barnslig, men jag vågar inte ens ge henne bröd bitar för att jag är rädd att hon ska sätta det i halsen, det är ju så otäckt...
Jag förklarade för min vän att jag väntar tills hon får tänder innan jag ger henne de... Hennes svar blev: Men tänk om hon inte får tänder förens hon är ett år då???
Usch jobbigt....
Ne men jag väntar nog ett tag till...


Idag kom Sarah och Tyra myra och hälsade på, ett kärt besök.! Har alltid kul med flickorna.! Hoppas vi ses snart igen!:D


I morgon så ska vi till Råslätt och städa lägenheten, mindre kul kan jag känna... Men det måste ju göras tyvärr...*pust*


Btw idag är min skrutta fia 8 månader.. Här kommer hennes månads bilder.:D



Dalviksbor.

I fredags skulle vi flyttat till Dalvik, men när vi kom upp så var det inte våran fina hem som vi längtat till så utan det var ett litet rått bo vi kommit till, sååå skitigt.. Så ringde hit fastighetsägaren som kom och kollade och höll med till 110%. Så han fick ringa dit ett flytt städ och vi fick åka hem. Sen på Lördagen så gick flyttlasset.
Nu står de kartonger fortfarande överallt efter ha packat upp saker under hela dagen...
Jag borde inte ens sitta här för jag borde packa upp, men jag måste ju skriva lite känner jag.:)

Hur som helst så står det I Jonsson/S Johansson på dörren så nu är vi officiellt Dalviks bor!!!YEEEY!!!

Ne nu måste jag ta tag i en kartong igen.
Ha de så bra så hörs vi av i morgon eller senare ikväll

tja tja


söta männikor.

Va söta kommentarer jag fått. Tack så jättem ycket alla söta människor, ni har gjort min dag!

I morgon så går flytt lasset, äntligen!
Just nu tvättar man upp den sista tvätten, inte så kul att ta med sin smutsig tvätt till den nya lyan. Sen har vi några kartonger kvar att packa så vi beräknar väl att vara klara inatt någon gång... *pust*


wwaaaa en tiger.... nehe de var visst Minea...:P

humm...

Tog mig en närmare titt på "mobil-kistan" och då börjar jag fundera lite...Knappsatsen sitter så man måste öppna kistan för att komma åt den...vilket kan vara ganska svårt med några ton jord ovanpå, eller? Hur tänkte dom där?
Men eftersom alla har varit så flitiga på att kommentera det senaste så får ni gärna kommentera en till sak. Vem skulle ni ringa om ni vaknade upp i en kista med en mobil? Polisen? Mamma? Pappa? Sambo? Vem?

Det man inte vill höra från sin lur då är.:
"....du har för lite pengar på ditt kontantkort för att koppla upp ditt samtal, *klick*"
"
...det finns ingen abonnent på detta nr..."
"...abonnenten du söker är upptagen var vänlig försök senare
"




Haha tänk er själva och höra detta.:
"Hej! Det är panik, jag är levande begravd på skogskyrkogården. Gräv genast upp Ida Jonssons grav"




♥ Dag 26 – Mina rädslor.

Tack för alla söta kommentarer, ni är underbara!! Så jag har bestämt mig för att luggen stanna.:P
I morgon så flyttar vi.. Helt sjukt.!De ska bli så otroligt skönt att få komma här ifrån. För tillfället så bor vi i en kartong kan man säga, kartonger precis överallt.! Sen idag ska vi ut till min lilla Johanna och hämta mer kartonger för att vi har en massa kvar. Trodde inte det skulle behövas så mycket kartonger men vi hade visst mer prylar än vad vi trott. Kan ni tänka er att vid den här tidpunkten i morgon så börjar flyttlasset.. Helt sjukt!! Men såååå underbart!!!!

Nu ska jag skriva lite om mina rädslor.
Mina rädslor är att det ska hända något med min familj,släckt eller vänner, att någon drabbas av någon allvarlig sjukdom, råka ut för en olycka eller till och med dö. Bara att tänka tanken får mig att må dåligt. Tänk om något skulle hända min lilla tjej. Jag hade nog inte klarat det. Förhoppningsvis så får hon vara en liten flicka och må bra resten av sitt liv. Jag läste för ett tag sen om en mamma som hade en flicka som var fyra år som dog av cancer. Inser ni hur sjukt det är? Det får bara inte hända! Vad har en liten flicka på fyra år gjort för att förtjäna det, en tjej som borde vara ute och leka med sina vänner och ha roligt, inte ligga inne i en sjukhus sal med massa slangar,sprutor,behandlingar och all annat som hör till. Såna saker får mig att tvivla på om det ens finns en gud. Vi lever i en orättvis värld.
Jag skänker den familjen en tanke och styrka till att leva vidare.

En annan rädsla jag har haft sen jag var liten är en rädsla som jag delar med väldigt många, nämligen suprise suprise döden.
När jag tänker på döden så tänker jag... "jaha, då dör man och sen är man borta för all evighet, jag kan inte tänka, inte andas, inget. Jag är bara borta."
Eller tänk om man dör och så ligger man i kistan långt ner i marken, tänk om det visar sig att man inte var död utan dom har sett fel och jag vaknar upp. Vaknar upp i en kista och inte kan komma ut.
Som tur är så har Sebbe lovar att smuggla med en mobil om det nu skulle hända.:D
Jag tror inte jag är ensam om att ha dessa tankarna, så tänk om någon skulle uppfinna en mobil som förmultnade efter ett tag. Vilken grej, tror det skulle vara hur många som helst som skulle köpa den. Tyvärr kan inte jag tillverka en sån för jag är lite för dum för de.:P
Men ni som är smarta, sno gärna min idé, jag köper!

Haha skulle leta efter en passande bild till mitt inlägg då hittade jag denna bilden, det gick snabbt å sno min idé, då är det väl på tiden att spara pengar till döden antar jag:P



<3

Tack för kommentaren älskade sofie! Du är min lilla pärla! I love you soooo mutch!



Klippte lugg på mig själv nyss.... Vad tycker ni? Hiss eller diss? Var ärliga!! Luggen är inte sne, den ville bara inte torka rak, om ni förstår vad jag menar?


♥ Dag 25 – Mina vänner

Mina vänner,mina vänner... Jag har inte så många vänner men dom jag har är guld värda.! Här kommer dom.

Susanna: Vännen som funnits där för mig sen blöjor var ett måste. Denna tjejen är som den vita klumpen i Polly, hon har de där lilla extra om man säger så. En helt underbar person som får mig att garva läppen av mig varje gång vi ses. Jag tror jag aldrig har träffat snällare människa i hela mitt liv. Älskar dig min lilla gullegum<3


Sofie: Min underbar Sofie.. Om man ska tro på att det finns tvillingsjälar så har jag garanterat hittat min.! Denna underbara människa har jag fått ha i mitt liv sen mellan stadiet. Dock har det gått lite för lång tid mellan varven som vi ses. Så de får vi ändra på! ÄLskar dig så min lilla fis!


Johanna: Johanna är en tjej som jag träffade när jag pluggade till undersköterska. I början så tyckte jag att hon enbart var dryg, hon var en tjej som jag absolut inte ville lära känna... Men efter ett tag så visade det sig att hon hade samma sjuka humor som jag och hon blev helt plötsligt en väldigt nära vän till mig. Johanna är en tjej som jag ser upp till. Hon är en av dom grymmaste människorna jag träffat.! Love you honey.!


Malin: Denna tjejen träffar jag inte allt för ofta längre, vilket är synd eftersom det inte finns någon annan tjej kompis som kommit mig så nära inpå livet som hon har. Malin är en väldigt underbar tjej, en tjej som vill så mycket här i livet och varje dag är som ett äventyr för henne. Jag önskar att vi sågs oftare än vad vi gör, men det är skönt att veta att jag kan ringa dig när som helst.!Love you baby!


Rebecca: Min söta Rebecca. Denna tjejen har alltid varit som en syster för mig. Rebecca träffade jag på mellan stadiet och sen dess så har hon funnits i mitt liv. Becca är en tjej som står för det hon tycker och tänker. Becca har ett hjärta av guld, sen är hon en enormt bra mamma med.! Jag älskar dig min lilla snygging!!


Therese: En liten tjej med stort hjärta!Therese är en av mina bästa vänner. Denna tjejen har jag hittat på en massa roliga saker med.! Vi tänker ganska lika om det mesta. Denna tjejen lärde jag känna sen den dagen jag flyttade in till Jönköping. Vi har festat tillsammans,skrattat tillsammans, gråtit tillsammans... Ja vi har gjort det mesta tillsammans. Nu bor Therese i Mullsjö så vi ses inte jätte ofta i och med att de är så långt dit. Men snart har vi båda körkort och då blir de andra bullar. Du kommer alltid vara min lilla groda! Älskar dig baby.!


Sarah: Sarah är en tjej som jag precis lärt känna, hon får mig att må bra och jag har så otroligt roligt med henne! Det är aldrig en lugn stund när vi ses. Sarah är en tjej med ett stort hjärta och jag är glad över att få vara med i hennes liv. Jag hoppas vi kommer umgås en massa nu när vi blir grannar å allt.:D


Mia
: Detta är oxå en av dom snällaste människorna jag träffat.! När jag har haft några problem eller behövt en axel att gråta mot så har hon ALLTID funnits där. Mia är en vän man kan lite på i vått och torrt. Tjejen med ett hjärta av guld! Jag har alltid roligt med dig tjejen! Jag älskar dig du fina.



Nu får det räcka.:) Jag har några mer guldkorn på denna runda jord som jag skulle vilja nämna. Dom kommer här.:


:D

Min blogg är tillbaka!!:D

arg

vad har hänt med min blogg?? Har inte kunnat publicera mina inlägg alls och min blogg ser ut som något katten släpat in..*morr*

Lördagskväll. 5 dagar innan flytt.

Tack snälla Malva för din kommentar, jag skulle gärna kolla in din blogg med, men du glömde skriva vilken adress din blogg har så gör gärna de så ska jag slänga ett öga på den.:)

Idag är det lördags kväll och Bubben sitter framför teven och jag bloggar, ska strax krypa ner i soffan jag med.

Idag har Minea varit ganska gnällig, hon har även bajsat en massa, nu kanske ni börjar fundera på varför jag skriver de och anledningen till att jag gör det är att "folk" säger att tänder kan vara på väg om dom börjar bajsa en massa.... Kan detta stämma? Något märkligt har hänt med våran lilla tjejs mage i vilket fall.

Sen hände en rolig sak i affären. Jag stod i kön och bakom mig så stod det 3 gamla tanter.. Den ena började "nämen åååh har du sett vilken liten bebis" (syftade på Minea) sen börjar den andra "åååh ja de var en söt liten POJKE!"
Efter det så tog jag på min TJEJ hennes Rosa mössa och tanterna blev tysta.
Bara för att en bebis har på sig en jeans jacka så behöver inte de betyda att det är en pojke. Åh nej jag är inte sur på något sett över det. För när dom damerna var i blöj-åldern och knappt kunde gå så kan jag ana att dom hade rosa rosetter i håret och röda små klänningar jämt även när dom sov, men tiderna förändras och de är helt okej för en flicka att böra blått och för en kille att bära rosa och jag gillar´t.


tävling.!

"Jag är med och tävlar hos Muppsan om en valfri Kid Kraft barnsäng från Babylooba."


creepy...

Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker detta är det hemskaste barnprogrammet genom tiderna, jag klarar fortfarande inte se länge av det, jag får rysningar så fort jag ser och hör dom. Fy fan vad hemskt det är.
Någon mer än jag som fått mardrömmar av det så kallade "barn"programmet.?




Ett annat barnprogram som flera tycker är läskigt är Simpor och Grodfötter... Jag själv tyckte det var as bra. haha Mins ni? Nostalgi på högsta nivå.:P



Sist men inte minst så har vi ju självklart IKA!!! Riktigt creepy barnprogram om jag får säga det själv.




Vilket/vilka barnprogram tycker du var/är läskiga?

vaktis..

Idag var vaktmästaren här och lyssnade på vårat lilla hjärtljud i lägenheten... Han gick upp på taket, ner i källaren och till grann lägenheterna för att leda reda på vart ljudet kom ifrån. Dock utan resultat.
Detta börjar bli så himlens jobbigt nu... Men de är väl bara till att stå ut antar jag. För om bara ynka 8 dagar så flyttar vi till Dalviko.:)
Hittills har vi packat 15 lådor och vi har typ 35 lådor kvar, hur sjutton kan man samla på sig så himlens mycket?
Jag har verkligen ingen lust att packa, men jag hade tänkt mig att packa lite i morgon men först ska jag till stan och äta middag med min älskade Shara.! Saknar henne så mycket! De var ju trotts allt ett tag sen vi sågs.

Idag så har jag tvättat en massa! Känner väl att man måste ta tag i det nu innan man flyttar, inte så kul att packa ner skitig tvätt kanske. Så nästa torsdag har jag satt upp en ny tvätt tid, dagen innan vi flyttar, de blir kanon!

Idag köpte jag en ny bilbarnstol till min lilla pärla. En Britax multi-tech. Jag är verkligen så enormt nöjd! Enligt testerna ska det vara den säkraste 2011. Jag skulle aldrig förlåta mig själv om man krockade och det hände något med Minea bara för att man inte hade den bästa. Visst det finns säkert stolar som är minst lika bra. Men denna stolen kunde man ha både framåtvänd och bakåtvänd och de gillar ju jag..:D




Btw vi har fortfarande snö på Råslätt.:P

♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre. ♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.

♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.

När jag är ledsen så är Sebbe den som får mig att må bättre.

Minea får mig att må väldans bra med, min lilla sessa.

När jag har mens så är Chokladen min bästa vän.

 

 

♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.

Ojojojojoj , jag vet inte riktigt...Gråter inte särskilt ofta, eller nästan aldrig. Men jag kan börja gråta om någon sårar mig riktigt ordentligt eller kommer med obefogad dålig kritik.
Kan oxå börja gråta av tv program som är sorgliga eller väldigt glada! Jag kan vara lite känslig om jag ser på film som är sorgliga. Har väl aldrig gråtit så mycket som jag gjorde när jag såg E.T för första gången.

 

 


Tar och skriver några dagar med bloggen.. Har ju missat en del..

♥ Dag 16 – något som gör mig glad

Nea får mig att bli glad genom att bara vara sig själv. Min lilla diamant.<3

Sen får Bubben mig att bli glad när han själv är glad, så på morgnarna så är det sura miner(personen med det sämsta morgon humöret genom tiderna) här hemma men annars är det glada.:D

Mina underbara vänner får mig att bli glad och självklart familjen.

Även lingonsylt får mig att dra på smilgroparna.:D


♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.

Oj jag har så många, men ett favorit minne jag har var när jag skulle skrämma Bubben.. Eftersom jag vet att Sebbe HATAR japaner med långt svart hår typ som den söta lilla flickan i The ring.

Så jag tänkte att detta borde man kunna utnyttja så jag ställde mig i hallen, kammade fram mitt hår över huvudet så de täckte ansiktet. Sen stod jag helt stilla tills han skulle gå och lägga sig.

Jag stod där ungefär i en halvtimme så hade inte mitt lilla prank gått igenom så hade jag blivit lack.

Hur som helst så hörde jag hur han stängde av teven och släckte i taket och var på väg mot mig.

När han fick se mig så skrek han som en liten flicka och flög in i köket.

Det minnet skulle jag vilja vara med om igen, jag skrattade så jag fick kiss i trosan(inte bokstavligt talat) Men jag la mig ner och rullade runt av garv.

 

♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.

Min favoritfödelsedag var i år. Jag skrattade igenom hela födelsedagen tillsammans med min lilla familj och släckt. Helt suverän!

♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.

Jag vet precis vad jag ångrar och detta kommer låta helt stört och de kommer inte vara de svaret ni hade förväntat er men men... Vi var på Cirkus, det var mamma,pappa och mina syskon.

På cirkusen så skulle cirkus direktören dra ett stolsnummer och den person som satt på stolen skulle vinna 1000 spänn... Då kanske ni kan lista ut hur detta skulle sluta? Mmmm precis, dom drar min brors nummer och han fattar inte att det är han som har vunnit så han hojtar inte till och eftersom inte han hojtar till så drar dom ett nytt nummer och någon annan vinner... TÄNK om jag hade puttat på honom och sagt till honom att de är hans nummer och att han ska skrika... Men nej då.. Utan där sitter vi och fattar inget.. haha

♥ Dag 20 – Den här månaden.

Den här månaden flyttar vi så de blir till att få upp alla saker och fixa i den nya lyan.:)

♥ Dag 21 – Jag hatar

Jag hatar mycket... Mobbning, fattigdom, att barn dör, cancer, kvinnomisshandel osv. Listan kan göras lång. Vi lever i en värld som är fuckt up.


♥ Dag 22 – Det här upprör mig.

Ja då får jag be er titta upp på förra frågan och svaren.

 

Detta är kläderna jag köpte till min lilla pärla idag. Mycket mycket nöjd.!

T-shirten är från Åhlens (30 kr) och klänningen är från H&M (50 kr) Ibland kan man göra riktigt fynd.

 

 


hjärtljuden

Här kan ni höra dom berömda hjärtljuden i våran lägenhet....

bebis magen

Satt och kollade på lite filmer jag hade på datorn och då kom denna filmen upp. En film på gravid magen när lilla Minea låg där inne och sparkade. Mysigt som tusan! Kan inte riktigt förstå att jag har haft den underbara tjejen där inne.!
(bebisen(Minea) börjar sparka vid 0.10 sek.)


.

Jag och min super söta lilla syster på kroga.<3

 

 

 

 

 

 


Stanna hjärtat..?

Nehe de var inte hos grannarna hjärtljudet kom ifrån. Detta är verkligen märkligt, och nu börjar man även störa sig på allt dunkande.
Måtte hjärt ljuden stanna snart!

levande lägenhet?

Ett hjärtljud har hörts i våran lägenhet sen Lördags eftermiddag. Inser du hur fel de låter? Våran lägenhet verkar leva. Nu har jag ringt Vetterhem som ska komma upp och lyssna med. Himlans skumt.
Det låter inte jätte högt men man hör det mycket väl även fast teven är på.
Jag får uppdatera lite senare och berätta vart ljudet kom ifrån.!:P

Fick höra idag att dom håller på att fixa våran balkong i den nya lyan, hur awesome.

Nu har Mari från Vetterhem varit här. Hennes svar blev: Detta var skumt, de har flyttat in en gammal tant under er så jag ska kolla med henne om ljudet kommer där ifrån... haha min tanke då är att den gamla tanten har nog en stort hjärta, bokstavligt talat..
Så nu får vi se om de var tantens hjärta eller vart sjutton ljudet kom ifrån. Än så länge slår det iaf.


RSS 2.0